Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Pripady neviny / The Innocence Files S01 [WebRip] = CSFD 91% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Pripady neviny / The Innocence Files S01 [WebRip] = CSFD 91% Názov:Pripady neviny / The Innocence Files S01 [WebRip] = CSFD 91% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:5.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-04-19 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Krimi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG
    Titulky : CZE ... Multi ...SRT ... ( Ve složce " Subs " )
    Rok vydání : USA, 2020
    Žánr : Dokumentární / Krimi
    Režie : Liz Garbus, Alex Gibney, Andy Grieve, Jed Rothstein, Roger Ross Williams
    Hudba : Justin Melland
    Domovská stanice : Netflix
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/838833-pripady-neviny/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt11958922/




    OBSAH : Organizace Innocence Project odhaluje přehmaty a podvody u spousty justičních omylů a poukazuje na nespravedlnost a křivdy na obětech i obžalovaných.(Netflix Czech)



    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2020 | Release year: 2020


    Organizace Innocence Project odhaluje přehmaty a podvody u spousty justičních omylů a poukazuje na nespravedlnost a křivdy na obětech i obžalovaných.

    The Innocence Project unravels missteps and deceit in a series of wrongful convictions, exposing the injustice inflicted on victims and the accused.







    1. Důkaz: Nesporně a nade vší pochybnost | The Evidence: Indeed and Without Doubt
    58 m

    Pochybný otisk zubů a taky kontroverzní zubař, který ho předložil, potvrdí rozsudek za vraždu dvou batolat v Mississippi, ke které došlo v 90. letech.

    Dubious bite mark evidence — and the controversial dentist presenting it — cement convictions in the murders of two Mississippi toddlers in the 1990s.





    2. Důkaz: Pravda mě obhájí | The Evidence: The Truth Will Defend Me
    51 m

    Právníci organizace se v Mississippi v případu s rasovým podtextem snaží osvobodit dva muže uvězněné na desítky let, přestože vzorky DNA svědčí o jejich nevině.

    Despite exonerating DNA evidence, Innocence Project lawyers face a racially charged battle in Mississippi to free two men imprisoned for decades.





    3. Důkaz: Nutné korekce | The Evidence: The Duty to Correct
    58 m

    Organizace Innocence Project zpochybňuje falešné forenzní důkazy a upozorňuje na systémové chyby. Spojence najdou i mezi odsouzenými, kteří už na systém taky doplatili.

    In a crusade to discredit bogus forensics and raise awareness, the Innocence Project enlists allies including former convicts betrayed by the system.





    4. Svědek: Vražda Donalda Sarpyho | The Witness: The Murder of Donald Sarpy
    53 m

    Když v roce 1991 v Los Angeles zastřelili muže z auta, vypukla válku gangů. Policie zatkla mladého Frankyho Carrillu a postarala se mu o hodně dlouhou noční můru.

    A drive-by shooting homicide in 1991 stokes an LA gang war. Teen Franky Carrillo is arrested, beginning a nightmare driven by defiant officials.





    5. Svědek: Procesy s Frankym Carrillem | The Witness: The Trials of Franky Carrillo
    57 m

    Nový tým právníků odhalí nedostatky v očitých svědectvích klíčových pro Frankyho osud. Ten má po velkých zvratech znova naději na osvobození.

    Stunning twists revive Franky's hopes for exoneration when his new legal team untangles the flawed eyewitness testimonies that sealed his fate.





    6. Svědek: Původ vzpomínek | The Witness: Making Memory
    70 m

    V roce 1984 odsoudí mladíka za znásilnění poté, co ho „stoprocentně“ identifikuje několik obětí. Po pár desítkách let ale vyjde najevo strašlivá pravda.

    In 1984, a teen is convicted when multiple rape victims identify him with "100% certainty." Decades into his imprisonment a harrowing truth surfaces.





    7. Stíhání: Nesprávné místo v nesprávnou dobu | The Prosecution: Wrong Place, Wrong Time
    86 m

    Ve Filadelfii dojde k vraždě a krátce potom nedaleko zatknou Chestera Hollmana. Policisté i obžaloba se rozhodnou ho usvědčit, a překročí proto veškeré hranice.

    Shortly after a Philadelphia murder, nearby Chester Hollman is arrested. To guarantee his conviction, police and prosecution cross indefensible lines.





    8. Stíhání: Skryté alibi | The Prosecution: Hidden Alibi
    74 m

    Podezřelý z vraždy policisty v Houstonu má dobré alibi, jenže pak se jeho přítelkyně rozhodne změnit výpověď. Po letech pak odhalí šokující tajemství.

    A suspect in a Houston cop's murder has a solid alibi — until his girlfriend suddenly changes her story. Years later she reveals an explosive secret.





    9. Stíhání: Muž za milion dolarů | The Prosecution: The Million Dollar Man
    66 m

    Podezřelého ze znásilnění v roce 1994 usvědčí pochybný policejní nákres, ale na testování mnoha vzorků DNA vůbec nedojde. Do případu pak vstoupí nová odhodlaná obhájkyně.

    A problematic police sketch incriminates a rape suspect in 1994, while a trove of DNA evidence goes untested. Then a determined new lawyer steps in.











       
       










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.103 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:03
    sql

    TOPlist